top of page

Helpen als vrijwilliger?

Ben je avontuurlijk aangelegd, wil je je steentje bijdragen aan ons goed doel en heb je zin om mee te helpen om de langste downwinder van België mee mogelijk te maken?  

We zoeken diverse profielen (minimum 16 jaar) om een handje te helpen op de dag van het event tussen 7h en 18h.  Zodra we zien dat er een een kans is dat het event zal doorgaan zetten we Dunes to Sand op "Stand-By". Op dat moment contacteren we alle vrijwilligers op onze lijst om te kijken wie beschikbaar is. 

20231007_165932_Original.jpg

We zoeken heel wat verschillende profielen. jong of oud, maakt niet uit. We zoeken mensen die weten hoe je met een kite moet omgaan,  mensen die ervaring hebben met EHBO, mensen die willen helpen met registraties, onthaal of catering aan de checkpoints en tot slot mensen met een jeep of een boot om ondersteuning te bieden op land en op zee. 

Je aanmelden als vrijwilliger is geheel vrijblijvend en geen verplichting om effectief vrij te zijn op de dag dat het evenement doorgaat. We proberen een zo groot mogelijke lijst met contacten aan te leggen met diverse profielen. 

Meer informatie over wanneer het evenement doorgaat kan je hier vinden. 

Meer informatie wat te verwachten als vrijwilliger kan je hier vinden

Meld je aan als vrijwilliger
voor Dunes to Sand 2024

bottom of page