top of page

Inschrijven

De editie van dit jaar was in een recordtijd uitverkocht. Aangezien we dit evenement geleidelijk willen opschalen zijn de plaatsen jammergenoeg beperkt. Wil je de volgende editie graag meedoen? Geef je dan op voor onze ticketreminder. Zo krijg je een mailtje wanneer de tickets voor de editie van 2024 online komen.

IMG_1375.heic

Hoeveel kost het? 

Dunes to Sand wordt georganiseerd door Downwind VZW.  We willen onze deelnemers een onvergetelijke dag op het water bezorgen, maar om het avontuur nog meer betekenis te geven zamelen we geld in voor het Zeepreventorium in de Haan. 

Naast de kostprijs van een ticket (€150pp) moedigen we elke deelnemer aan om een gulle bijdrage te leveren aan het goede doel. Aangezien we met de groep als doelstelling hebben een mooi bedrag in te zamelen stellen we €200 voor als richtbedrag.  De sponsoring zal verlopen via de Koning Boudewijnstichting. Voor giften vanaf €40 wordt een fiscaal attest voorzien, dit kan zowel privé als via een vennootschap. 

Wat is inbegrepen

In de deelname prijs van €150pp zit inbegrepen

Voldoende drank, eten en tussendoortjes om de dag door te komen

  • Ontbijt in Bray Dunes

  • Bevoorrading in Oostende

  • Lunch in Zeebrugge

  • Hapje en Drankje in Cadzand

Naast voldoende drank en eten is er ook transport voorzien zodat je terug bij het startpunt geraakt op het einde van de dag. 

Elke deelnemer krijgt ook een Lycra die verplicht moet worden aangetrokken tijdens het evenement. Er zal ook een aandenken voorzien worden voor de deelnemers die de finish halen in Cadzand. 

We voorzien ook ondersteuning op het water en aan land.

IMG_1357_edited.jpg
bottom of page